www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
makislav, Ptuj
Sem vesele narave,nasmejan oven ki si želi spoznati resno punco.Imam več hobijev kot so branje knjig gledanje tv,rač sprehodi učim se tudi igrat kitaro in sintisajzer.Rad sem v dobri družbi.itd.
Nina, Novo mesto
Vsak govori da sem stara baba! Ne ampak nisem. Jaz sem tudi babica. Če mi želiš sešiti kakšno obleko ali če mi želiš dati potico sam jest prava
candid, Kranj
Sem iskren in direkten. ne iščem žensko za skupno prihodnost ampak za občasna bolj ali manj skrivna srečanja....saj veste "kar je prepovedano je najslajše" Torej....??
adam, Rakek
Zdravo....sem temnolas,temnook,višje postave,prijetnošportnoelegantnošarmantnega videza....sem samostojen in urejen, živim sam in želim spoznati prijatelico.....adam
VENERA82, Novo mesto
Kozoroginja, dona z dolenjske, vesele in nasmejane narave želi spoznati moškega, ki je zabaven, ima rad šport, naravo, potovanja in v čigavi družbi mi ne bo nikoli dolgčas.
alfamale, Portorož/Portorose
Razgledan, sportnik, 177, 72, z lastnim stnovanjem, dolgi lasi, lepega videza, zelim spoznati zenske. ce si bova vsec se lahko druziva.gsm031640730
LUNCA4, Maribor
Sem vesele narave,prijazna,pozitivno naravnana in romantična štajerka.Dragocenosti življenja,so trenutki,ki dajejo lepoto in smisel prihodnosti.
alexmarsic, Koper
Sem tip iz Kopra, ki rad klepeta in se spoznava z puncami. Želiš spoznati nekoga ki ti je pripravljen pomagat in uresničit tvoje želje če je tvoj odgovor ja pa me nemudoma klikni :)
bikica38, Ljubljana
Sem pozitivna oseba, uživam v sprehodih po naravi. Iščem sorodno dušo, ki ji toplina in iskrenost nista tuja.
ravnotak78, Ajdovščina
...preprost posameznik. Verjamem v ljubezen, dobroto, poštenost, delavnost. Želim si ob sebi normalno osebo z odprtim srcem za ljudi, ki ji je všeč tudi šport, morje in sončenje.
mazy, Ljubljana
Sem simpatičen zanimivin preprost fant,ki rat kolesarim hodim v hribe in bi rat spoznal prijetno punco,ki bi uživala z mano ,mislim ,da ti bo lepo z mano.
VROCA34, Maribor
VROČA ŽENSKA V NAJBOLJŠIH LETIH,ŽELI NJO ZA VROČO SEANSO OB KATERI BI NAJU MOJ PARTNER OPAZOVAL!JE KATERA ZA?
zima, Maribor
Riba, doma iz Maribora, ki se zelo rada zabava in druži, bi rada spoznala zanimivega fanta, ki je poln humorja in se rad smeji ter zabava.
dalija, Radovljica
Če si iskren,romantičen,nevezan,ljubiš naravo,glazbo in ples...potem imava kar nekaj skupnega,če si bova všeč ..nikoli ne veš
zvezdica_, Ljubljana
sm punca, stara 18 let iz ljubljane, če se zanimaš zame lahko poklepetava in morda se tudi kaj splete med nama..
anabella, Ljubljana
Prijetna,zabavna,zgovorna.Ljubim humor,glasbo,...odštekanost in predvsem prijeten klepet in mogoče kdaj še kaj več:)))
jozy, Ljubljana
Ovnica, polna dobre volje, doma iz Ljubljane, bi rada spoznala zanimivega fanta za prijatelstvo, ki mogoče lahko preraste v kaj več.
Pika01, Ptujska Gora
Mladostna optimistična in romantična devička, ki se rada smeji, ima rada glasbo in ples, bi rada spoznala zanimivega in odkritega moškega.
hope, Ljubljana
Iščem prijatelje ali če bo sreča mila, bodočega partnerja. Sem mladostna in dinamična oseba, zato me zanimajo optimistični in radoživi moški.
ivkom80, Branik
Sem vesele narave, rada plešem. Nekadilka, nealkohličarka, voznica avtomobila, trenutno ga nimam. Romantična, želi si iskrenosti.