www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
1953, Ivančna Gorica
lev ,ki živi na dolenjskem , drugače ljubljančan, živi v hiši, sam ,vitalen,mladosten,želi spoznati žensko,od 45-5.....let,za resno zvezo ali druženje.
mojcika86, Murska Sobota
Sem dekle doma iz Prekmurja, iščen fanta predvsem, za klepetanje in prijateljstvo. sem družabna, rada prisluhnem, koga zanima naj kontaktira...
simonamuhic, Ptuj
sem škorpijonka, poročena, iščem moškega ali fanta starosti od 30 do 38 za občasna srečanja in razvajanja
Partner, Griže
- resne zveze -avanture -istospolni partnerji - izbrano srce -sanjski zmenek -svetovanje www.partner-zame.si
Sinja, Ljubljana
I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes I'm on the right track,baby I was born this way ;)
AnBl, Kranj
Sproščen fant, doma iz Kranja, spoštujem drugačnost in jo rad odkrivam. Ne iščem idealov, temveč kompromis, ki zna biti včasih še bolj zanimiv in privlačen.
rpomladna, Novo mesto
nasmejana, sproščena bikica ....romantična, rada imam naravo, druženje...znam poslušat in nastavit ramo, ko je težko...razveselijo me male stvari in drobne pozornosti...rada plavam, kolesarim
biska23, Celje
sem škorpijonka ,ki ima rada sprehode,pse ,konje in hitre motorje. Rada si dopisujem in skočim kam na kavico
bajsk89, Boštanj
simpatična in prijazna levinja.želim si spoznati resno osebo,ki ve kaj hoče v živjenju.obožujem sprehode v naravi,rada žuram,hodim v kino.če si resen se javi.čakam te
senorita, Maribor
sem romantična devica iskrene narave,z angleskim imenom in zanimivo osebnostjo,če me želiš spoznati si resen me klikni ne bo ti zal :)
kozorog31, Sežana
Osamljen in v ljubezni razočaran kozorog bi rad spoznal prijetno in simpatično dekle,ki ve kako je če si sam in nimaš nikogar ob sebi,ki bi ga objel!!
miky, Ljubljana
zanimiv vodnar želim,spoznati prijetnega moškega za avanturo ali večkratno srečanje pri njemu doma.sem preprost fant vedno na voljo na nove dogodivščine.
didija, Ptuj
Sem športni tip ženske, ki rada plava, kolesari in se sprehaja. Želim spoznati prijatelja, ki bi se mi včasih pridružil. Sem nekadilka, zelo čustvena, pravijo, da sem tudi zelo prijazna.
ancimera, Izola/Isola
40.letna mamica,poročena,bikica želim imeti nekoga ki bi se mu lahko zaupala preko dopisovanja in se z njim(njo) dopisovala o temah brez meja
JULIJAA, Maribor
Sem kumunikativna,nasmejana,preprosta ,čutna in romantična....verjamem v ljubezen in cenim zvestobo...rada odkrivam nekaj novega.
Gashoslaw, Medvode
You know that it would be untrue, You know that I would be a liar, If I was to say to you, Girl, we couldn't get much higher ... COME ON BABY, LIGHT MY FIRE!
srcek25, Ljubljana
rada bi spoznala punco ali damo za sex sem neizkusena na tem podrocju! bi pa probala in sem brez zadrzkov
mare1987, Škocjan
Sem rahlo sramežljiv fant, pozoren, dobrega srca, ki zna vračati ljubezen Rad bi spoznal punco , za resno zvezo
GSA, Kranj
Preprost, iskren, samski, samostojen, urejen, ljubitelj narave in potovanj, želim spoznati punco za prijateljstvo in resno zvezo..........za kaj več mi piši in me spoznaj
lepotica79, Maribor
Življ.je potovanje, za katerga nihče ne dobi zemljevida..vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemlj...vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudovitih a včasih grenkih poteh življ.