www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
vodnarka66, Maribor
Vodnarka, malo zadržana, drugače pa rada v družbi, v naravi, hribih, kolesari in še kaj, bi rada spoznala nekoga zanimivega nevezanega, ki bi vse to počela skupaj....mogoče pa se ujameva!
Ivano, Ljubljana
Sem študent, atletski tip, komunikativen, direkten, včasih romantičen. Sem iskren in enako pričakujem od punce.Iščem preprosto, lepo, simpatično punco.
lola2, Ljubljana
Zanimiva ženska želi spoznati aktivnega razgledanega (samskega) moškega. Rada imam šport, predvsem tek, čeprav mi zanj pogosto zmanjka časa.
brigita, Nova vas
par išče njo za popestritev monotonosti bodi samska lahko si lesba bistvo je da osrečiš njo,ki ima željo enkrat poskusiti z nežnejšim spolom bodi diskretna dama--samo vidve -garantiram-zasebnost
Patricija, Novo mesto
Po tej poti, bi rada spoznala samskega, odkritega, zanimivega, poštenega moškega.Če se v tem opisu prepoznaš, se mi oglasi.
care, Ljubljana
Sem vodnar, velik ljubitelj narave in športa, želim spoznati prijateljico, s katero bi si vse to lahko brez težav delila v dvoje in si s skupnimi cilji pripeljala življenje v še lepšo prihodnost
petkar18, Ravne na Koroškem
obožujem ženske na visokih petkah - zanimivo kako en stavek odvrne ženske od pogovora - saj znam govorit tudi o drugih temah --- lahko pa mi pišete na petkar18@gmail.com
denis12, Dornava
sem velak športan tip rad igram pik pok košarko nogomet red hotam na sprehote in koresarem sem resan prijazen in ljubljiv puci snam stat ob strani ko ji je hoto išem resne
hugos9, Kamnik
Sem zrel moški, s srednjo izobrazbo, vendar precej razgledan in poduhovljen. Iščem zrelo in umirjeno žensko, privlačnega videza in dobrega značaja, ki jo zanima duhovnost, in ki ima smisel za humor.
iscemte1, Koper
Samski višje postave in nekadilec z obale. Želim spoznati punco nekadilko nad 36let. Rad se sprehajam v naravi,tudi kaj koristnega počnem,le še ti mi manjkaš pri tem.
scheyk, Žalec
vodnar po imenu dominik, doma iz spodnje savinjske doline, ki se veliko podi po okoliških hribih, bi rad spoznal zanimivo dekle. želim spoznat takšo kakršna je. lahko dodaš na msn scheyk@hotmail.com
curt, Ljubljana
Sem Severni Primorec iz Ljubljane. Po naravi sem miren, prijazen, delaven in pošten, sicer študent ob delu. Moji hobiji so glasba, film, branje, druženje... Rad bi spoznal dekle za resno zvezo.
hardy9, Celje
V življenju prinašajo stroga načela več razočaranj, kot radosti ;)) Priložnost, ki ji ne damo možnosti da se uresniči, ostane za vedno samo priložnost!
PaxRex, Celje
Sem simpatičen in vesel Celjan - se pravi iz centra Štajerske . Poslovno samostojen in skoraj vedno vesel. Poleti sem na morju na svojem plovilu, pozimi doma kaminom ali na smučariji.
ursa83, Žirovnica
sem prijazna simpatična punca,v prostem času rada kolesarim in hodim po naravi.želim spoznati fanta za resno vezo.
jgovek, Ljubljana
Samski moški, 45 let, preprost, pošten, iskren, neavanturist, cenim zvestobo in zaupanje, pogovor, čustvenost, resne namene za skupno življenje.
soncek47, Lesce
V ljubezni razočaran in izigran fant išče iskreno prijateljico,ki zna ceniti podarjeno ljubezen in jo tudi vračati. Podajva si roko prijateljstva in upajva da preraste v roko ljubezni
zvezdyca, Ljubljana
hmm...opisati z besedami se je lahko, pokazati s pravim obrazom in dejanji pa težje...in to je tisto kar šteje
ielka, Maribor
sem mariborčanka, drgače živim v Rušah. srm vesele narave,ki se rada šali in se podi po naravi. če bi merad spoznal mi piši in me spoznaj.samo resni naj pišejo, predvsem moški, naj bodo resni.
gorejnc22, Bled
hmmm....nevem kaj naj recem sm dobr decko lusten ce me hoces videt dobis na mailu al pa na pvt fotko od face itk ...ce je kera tut za pijaco naj me klike...lp