www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
miskosp, Škofja Loka
Iščem prijateljico za druženje, mogoče pa tudi kaj več. Rad se rekreiram. predvsem rad kolesarim. Rad pa na cilju popijem tudi kakšno pivo. Moj moto je: Vsakega po malo
tanjuska, Krško
simpatična devica si išče resnega simpatičnega moškega,za prijateljstvo... skupna doživetja,kolesarjenje,športanje in uživanja.....
Marshal, Kočevje
Samski romantičen rakec, umirjen ampak družaben, simpatičen in razgledan, ljubitelj glasbe, potovanj ter življenja nasploh...išče sebi podobno žensko dušico, s katero bo našel svoj notranji mir.
tomy1983, Ribnica
Preprost, iskren in zaupanja vreden tip želim spoznati dekle za resno zvezo. Ponudim ti lahko iskren in zaupanja vreden odnos. Ne verjameš? Poizkusi, če bi lagal o tem tebi, bi škodil sebi.
roza, Novo mesto
Dolenjka, vesele narave in skoraj vedno dobre volje, si želi spoznati prijatelja za druženje , ki se lahko spremeni v resno zvezo.
misi, Maribor
Aktivna, uspešna, dužabna, ljubiteljica narave, niti ne slabega videza, a kljub temu osamljena, želim spoznati prijetnega gospoda za druženje.
aleksnin, Benedikt
osamljen vodnar ljubitelj športa bi rad spoznal sorodno dušo za resno zvezo.sem visoke vitke postave.kadilec,nealkoholik po duši romantik.
mkamber, Ljubljana
42l.miren nealkoholik nekadilec visok 170cm modre oči lasje kostnjeve sem v ljubljani želim spoznati osebu bez obveznosti za kaj skupnega
mercedes, Celje
Hy,pa še malo o meni..sem špornik atletske postave,rad imam poletje,morje,zabavo..želim spoznati dekle za druženje,kasneje tudu za resno zvezo..nikoli ne veš..:)
Gaya, Celje
Umirjena in dinamična, navdihuje me lepota življenja. Želim spoznati prijatelja, s katerim lahko delim misli, čustva....sanje...
ljubezen, Ljubljana
Še obstaja kakšen fant, ki mu ni samo do hecanja, ampak bi rad resno zvezo in skupno prihodnost z vsem, kar sodi zraven ? Bodi iz LJ ali okolice ter do 32 let starosti ter nekadilec in nealkoholik!!!!
lover, Murska Sobota
Si osamljena, žalostna, rabiš pogovor, intimne trenutke pri meni lahko vse to dobiš. Znam poslušati, božati,početi stvari katere si želiš. ne bodi osamljena oglasi se.
klavdijaxp, Maribor
Klavdija doma iz okolice Maribora. Želim spoznati moškega, sprva za dopisovanje, kasneje za kaj resnega.
Nokia, Kranj
Nisem zenska za 1001 moske, sem le za enega na 1001 nacin. :D ... malokrat sem povprecna, velikokrat nadpovprecna in nestetokrat sem pa za v vrtec. ;D
natyka, Slovenska Bistrica
Mlada Štajerka si želim spoznati ljudi za prijateljstvo in dopisovanje, saj si želim popestriti svoje življenje
cheguevara, Ljubljana
pišem pesmi, zelo rad igram na kitaro(ni za pohvalit) in študiram! Rad pa tudi spoznavam nove ljudi,! Predvsem pa sem kdor sem in ta nekdo mora nekdo biti!
minda86, Maribor
169cm,67kg,trmasta kozoroginja,včasih tečna :) sovražim alkoholike in avanturiste!!!želim spoznat nekoga za dopisovanje(2,3 mesce),nato,ob simpatiji možna zveza...
mici_pici, Domžale
nimam pojma kaj nej napišem.............sm skorpijonka..mam modre učke, hodm na fax..heehe....=)če koga kej zanima nej me po kr praša..=)
ZMENEK, Ljubljana
DRAGI LOLIJI! VABIMO VAS NA SKUPINSKI ZMENEK, KI BO V LJUBLJANI 18.12.2010 OB 18.URI. DOBIMO SE PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM, KREKOV TRG 2. RAZPOZNAVNI ZNAK JE ČOKOLADA V ROKI. VLJUDNO VABLJENI VSI.
tamendi, Ljubljana
seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi se