www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
andreja, Maribor
sem tehnica z štajerske..stara sem 19 let in bi rada spoznala fanta za dopisovanjee..če si resn in zanimiv se lahko spoznamaa:) *
Bor60, Slovenska Bistrica
Sem poznih srednjih let. Želim spoznati, gospo, ki bi bila pripravljena deliti dneve z menoj, v dobrem in slabem pomenu besede, predvsem pa naj bo v pravem pomenu ženska.
bazovka, Celje
Za krajšanje sprostitvenih pogovornih trenutkov ne vidim ovire da se kot poročena in vezana oseba ne pridružim osebam sličnim meni.
namakanje59, Bizeljsko
Iščem prijatljstvo iskreno in vredno zaupanja. sm preprosta bi me opisali prijatejli. tako prijateljstvo kot ga lahko delim jaz ga ni nikjer. Če si ženska od 49 do 55 let in se najdeš vtem mi piši.
zaupaj_mi, Velenje
Ljubezen je najlepši cvet v šopku življenja. Do nje imam prav poseben odnos. Cenim povezavo med partnerjema,iskrenost,dobroto in zaupanje.Piši pa me boš spoznala.
Tiger, Gornja Radgona
Življenje je najlepša stvar, ki nam je dana, življenje je upanje in to upanje ni nikoli zaman. Če prav se ti ne uresniči vsaka želja moraš upati naprej.
MorskaVila, Rogaška Slatina
My tastes are simple: I am easily satisfied with the best. ;) I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love.
ziva111110, Radeče
Mladostna vodnarka po duši in aktivnostih, zelo rekreativno - športen tip, ki ravno tako ljubi kulturo vseh vrst. Znam živeti sama, a mnoge stvari je lepše početi v dvoje.
speedcore, Celje
sem party_boy ki ma rad musko pa predelavo avtov drugače rolam tud musko če pa kero kar kol zanima o men pa se ve kje se najdemo fajn ga dejte :)
valeria, Bled
simpatična, iskrena, še vedno aktivna, doma z gorenjske, bi rada spoznala prijatelja za občasna srečanja, dopust, potovanja
anehta, Maribor
Topla, odprta, iskrena in zanesljiva ovnica išče resnega, izobraženega gospoda s katerim bi uresničila obojestransko globoko navezanost za daljši čas ( z veliko sreče in naklonjenosti morda za vedno).
SEDO2010, Litija
Sem preprost fant, ki bi želel spoznati dekle za druženje in mogoče tudi zvezo. Sem prijazen, veliko mi pomeni odkritost in ljubezen ter prijateljstvo med partnerjema.
uros1979, Kranj
Atraktiven, zanimiv... znam prisluhniti, uživati;) življenje je samo eno, zato ga iskoristimo.. iščem takšno osebo, ki ga želi z menoj izkoristiti...
lucija123, Ljubljana
Vdova, ki si želi prijatelja za klepet in potepanje po naravi. Tisti, ki iščete samo sex, me ne klikajte.
Linna, Kranj
Visoka, vitka, temna dolgolaska, resna in vesela... ki prosti čas rada preživlja aktivno ali pa s kako dobro knjigo... Avanture me ne zanimajo!
barB, Maribor
Nora na glasno glasbo, tišino in mir. Rada pogledam dober film in preberem kakšno knjigo. Rada sem v družbi a včasih tako paše biti sam! Rada govorim a znam dobro prisluhniti. To sem jaz, pa ti?
nejkica, Murska Sobota
sem neja imam rada skejterske fante rada rolka se vozim z kolesom sem sem prišla zato da bi spoznala fanta prej sem že bila prijavlejna ampak me je oče dobil in moj zdevek je bil NEJA!!!
osamljen45, Maribor
Živio,sem čist preprost,pošten,iskren dečko-rad bi spoznal kakšno sorodno dušico iz Mb,okolice.Lahko za karkoli,z mano se da vse lepo zmenit...Po horoskopu sem strelec...
Diddi, Murska Sobota
Škorpijonka, zelo družabna , komunikativna, prijazna, romantična, nasmejana, vesele narave, pozitivna, rada imam naravo, ples, trubače:), živali, polna sem energije in ciljev
on20, Maribor
heii sem zelo vredi fant sem luškan lep a ne najdem punce osebe s katero bi lahko imel nori seks bres pravil delam v slo vojski sem visok postaven in cakam na tebe da se mi javis mwa