www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
igorb, Ljubljana
Pošten delaven ter vedno dobre in vesele voljesem samozavesten ter zelo odprt tip človekaVendar pa nimam sreče v ljubezni.sem postaven ter urejen
NARAVA, Radeče
Vodnarka,doma Iz Štajerske,ki veliko časa preživi v naravi,bi rada spoznala prijatelja za pohajkovanje in izlete.Ne pijem in ne kadim,rada pa se zabavam.Pričakujem pošten in odkrit odnos.
mma, Ljubljana
sem pozitivna nasmejana oseba ki se ukvarja s sportom,glasbo,plesom,tek v naravi,mal zuranja more bit drugac pa se probam cim bol posvetit borilnim vescinam.
Njofra, Velenje
Razočaran, poslovno prevaran podjetnik želim spoznati podjetnico za skupno ustvarjanje poslovnega in zasebnega življenja. V dvoje je lepše.
lesba85, Celje
Sem ženska, ki ve kaj bi rada v življenju. Rada bi spoznala žensko ali punco, ki ve kaj si želi in ki bi se mi pridružila pri vročih igricah. MOŠKI IN PARI NE KLIKAJTE, KER NE BOM ODGOVORILA!!!!
tadeja, Ljubljana
prijetna,zabavna in polna energije žeim spoznati prijetnega starejšega moškega za preživljanje prostega časa
vanilasky, Kranj
zdravo sem 34letni,197cm,97kg,sportne postave,velik romantik,nezen in prisrcen,rad bi spoznal osebo ki bi bila pripravljena deliti mojo veliko ljubezen,obenem ji pokazati kako je biti ljubljen
mirko, Maribor
Športen, ambiciozen, zabaven, ki zaradi veliko dela in malo časa iščem tukaj zanimivo dekle za avanture, žuranje, zabavo, dopisovanje... :)
einJager, Brežice
Ja,kar en tak,kot je na stotine drugih :):):)Preprost,prijazen,pustolovski,ljubitelj narave in vsega lepega,kar nam krasi življenje,ki se znajde v družbi kjer prevladujeta dobra volja,smeh in veselje.
odkritje38, Slovenska Bistrica
zamimiv, pošten,komunikativen,moški,išče dekle ali mamico z enim otrokom.Kateri ljubezen,zvestoba in razumevanje ni tuje.Sem nekadilec,nealkoholik in preskrbljen.V prostem času berem,obiščem fitnes...
sabincar, Cerknica
sem vesela zabavna, ki rada vedno sklepam nova prijateljstva. v zvezo bi šla sz zelo zanimivim moškim, ki je resen....
lepifantek, Begunje na Gorenjskem
živahna punca išče fanta z okolice logatca ali radovljice, sicer pa kraj ni pomemben.do 29 let...št. 051230685
brigita, Nova vas
par išče njo za popestritev monotonosti bodi samska lahko si lesba bistvo je da osrečiš njo,ki ima željo enkrat poskusiti z nežnejšim spolom bodi diskretna dama--samo vidve -garantiram-zasebnost
Luciika, Nova vas
Sem resna a zabavna. obožujem konje, rada se zabavam, gledam filme z izjemo grozljivk... Če želiš izvedeti še kaj me vprašaj :D ;)
sahist0, Ljubljana
"Bik", zanesljiv, zaenkrat zdrav, s čisto preteklostjo, preskrbljen, brez otrok, vesele narave, brez večjih problemov, z avtomobilom in mobitelom. Zanima me mirno urejeno življenje, brez ekstremov.
Orientius, Maribor
Iščem zabavno punco(resno, lahko pa sma prijatelja) , ki ne leži samo doma, ampak se športa, hodi na čage, koncerte, ma rada naravo, morje! in življenje! :D Lahko bi počela kaj skupaj!
enorizvic, Domžale
sem invalidsko upokojen rad hodim v hribe na sprehode morje poslušam glasbo brskam po računalniku in izredno rad kuham urejam okolico hiše skrbim za rožeter plešem
venera, Maribor
Sem nežna dušica, ampak vem kaj hočem. Sem svetlolasa in modrooka, pa to ni pomembno. Obožujem planine, cvetoča polja, a je kdo, ki upa z mano na sprehod?
hardy9, Celje
V življenju prinašajo stroga načela več razočaranj, kot radosti ;)) Priložnost, ki ji ne damo možnosti da se uresniči, ostane za vedno samo priložnost!
alice, Ljubljana
Vsaj malo sonca, vsaj malo smeha za svet kjer teče življenja reka, topline malo, ljubezni nežne, miru vsaj malo si zdaj želim. Vsaj malo sreče, veselja malo, vsaj eno željo. Upanja zdaj še ne izgubim.