www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
partiss, Novo mesto
energičen črn visok športne postave, nor na muzko in zabavo... bi rad spoznal veselo energično dekle ali damo, ki bi se z mano zabavala do zgodnjih ur kasneje mogoče tudi za kaj več...
levinja, Ljubljana
040 632 512 moj kontakt za kakšno punco sem resna in če veš kaj želiš potem pošlji sms. MOŠKI PROSIM OBVOZ!!!!.
venera1985, Piran/Pirano
Aerobika, saunanje, sprehodi, potovanja, izleti, kafetkanje, bowlanje, kak žurček, branje, filmi, kino,...
ella33, Ljubljana
Pozdravček vsem.... Vse kar bi kdo želel zvedeti o meni, lahko povem kasneje :-).... Pišite, vprašajte..... ne grizem
EskapadA, Portorož/Portorose
Ribica / Škorpijon, Primorka, ki ne more zapustiti morja ;) ... trenutno malce razočarana v ljubezni, vendar vedno in povsod iskrena, rada konverziram, se zabavam in ukvarjam s športom...CARPE DIEM
dk78, Brežice
Pripravljen na gradnjo odnosa, želim spoznati prijazno in čustveno inteligentno žensko. Sem za prijateljstvo in kasneje za resno zvezo, avanture odpadejo.
selena, Vipava
iscem, - - koga ze?, -- eh, bo ze mene kdo nasel, -- zanima me vse lepo,-- licemerstvo se mi upira,-- manjka mi nic, ali pa vse, --kakor me kdo vidi.
minkadinka, Ljubljana
ne se več skrivat, greva raje na kavico...:), malo počvekava in .... nikoli ne veš, kaj vse to prinaša....:)))) Zanimajo me samo ženske, zato fantje prste stran ;)
apolon, Ljubljana
bik,ki rad igra dinamične igre badminton,rad vozi motor,pa tudi pleza po hribih,pa še in še,bi rad spoznal sorodno dušo,za pogovor,druženje,izlete...
aidaarty, Ljubljana
Malce samosvoja, toda zanimiva in prijetna Ljubljančanka, hoče pravljico.Bodi iz Ljubljane, zanimiv,prijazen,odgovren,čeden,...Očaraj me!
tom123, Celje
simpatičen odprtega duha ne maram laži inovativen resen v svojih namenih rad imam izlete sprehode skratka uživam v prostem času
marija58, Lesce
Levinja, doma iz gorenjske, ki se rada potepa po naravi, pa še kje drugje :) iščem zabavnega moškega za skupno preživljanje prostega časa.
raziel, Celje
Čisto vsakdanji , postaven , zelo aktiven rekreativec , odprt za vse , brez predsodkov .... če greš z menoj na kavico in čvek , pa izveš še marsikaj ... :-)
LINA39, Trojane
Prepričana sem, da je sedaj čas, da se spoznava. Daj sebi in meni priloznost, če ne poskusiš, ne veš kaj zamujaš
optimistka5, Ljubljana
Hiiii, popolnoma normalna črnolaska,ki spoštuje in ceni vse,kar je pozitivno...zanima me področje duhovna rast človeka, ljubetiljica narave in živali...raziskovalka lepega v življenju, spoznaj me!
mercedes, Celje
Hy,pa še malo o meni..sem špornik atletske postave,rad imam poletje,morje,zabavo..želim spoznati dekle za druženje,kasneje tudu za resno zvezo..nikoli ne veš..:)
Ceres, Vrhnika
Sam sebe je najtežje opisat. Lohka rečem da sem razumen in znam prisluhnit ljudem. Najbolje da vprašaš pa se sama prepričaš kakšen sem. Drugač pa sm zmeri za akcijo ˝tako ali drugačno˝ :)
tamendi, Ljubljana
seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi seksi se
uros1979, Kranj
Atraktiven, zanimiv... znam prisluhniti, uživati;) življenje je samo eno, zato ga iskoristimo.. iščem takšno osebo, ki ga želi z menoj izkoristiti...
kaja13, Ljubljana
želim si spoznati zanimivega moškega sem vesele narave velika ljubiteljica morja izletov ali pa klepeta ob kavi