www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
anyuska82, Celje
Škorpijonka, prijazna in zanimiva, odkrita in druzabna bi rada spoznala moškega , ki bi me očaral in mi pokazal kaj je ljubezen:)
milan1, Maribor
Saj vem da si nekje,ti ki mi povrneš tisto,česar mi sedaj primanjkuje,kar si oba želiva,ker samo sanjati in tega ne doživeti?Upam ,da niso samo sanje....?
denis12, Dornava
sem velak športan tip rad igram pik pok košarko nogomet red hotam na sprehote in koresarem sem resan prijazen in ljubljiv puci snam stat ob strani ko ji je hoto išem resne
fric, Grosuplje
Dvojček,doma z dolenjske,ki rad hodi na morje v naravo odkriva vse kar je pokrito ali skrito. Resen zgovoren diskreten bi rad spoznal prijateljico za druženje vse kar je prepovedano je najslajše
zlukas, Celje
Po duši romantik,resen,športen tip,vitke postave.Želim spoznati osebo s katero se bova ujela,in ki ji razumevanje ter pogovor ne bosta tuja.
dagica, Lesce
po abrahamu ,je vse drugače ali pa tudi ne ..rada hodim v hribe ,brez rožic mi živeti ni..,zato sem rada v vrtu,...
zala21, Celje
želim spoznati moškega starega od 20 do25 let.hodim na faks v ljubljano.sem blond in imam svetlo plave oči.več izveš ko me spoznaš.
Tanita, Ljubljana
Reklame zase ne delam,..Vsak,ki vstopi v moje življenje me lahko kaj nauči.Skupaj bivamo z namenom.Vsaka stvar se zgodi z razlogom.It's nice to be important,but is more important to be nice!
helena, Hoče
Sem 27 let stara, doma iz štajersega konca se veliko ukvarjam z šoprtom in bi rada spozanala zanimivega fanta.
minkadinka, Ljubljana
ne se več skrivat, greva raje na kavico...:), malo počvekava in .... nikoli ne veš, kaj vse to prinaša....:)))) Zanimajo me samo ženske, zato fantje prste stran ;)
inaf, Žalec
Vodnarka, vegetarijanka, v stalnem gibanju, rekreiranju želi spoznati prijatelja, za skupne vsestranske aktivnosti.
markourb, Kranj
ime mi je marko star sem 27 let sem iz slovenije nimam otrok ali poročen ali otrok to je moj email marko.urbancic@hotmail.com iščem žensko za klepet in kasneje kaj več ženske poglejte moj profil
tomyy, Ljubljana
sem tomy sem vesel, ,rad mam prijateljstvo in iskrenost,več na msn tomazs03@gmail.com iščem pa izključno osebo ženskega spola.rad klepetam in skratka obožujem vas ženske res mi veliko pomenite .
mojca, Celje
Zdravo, malo mi je dolgčas, če je tudi tebi napiši kaj zanimivega!Mogoče dam ali daš za kavico proti dolgočasju?
mitja30, Radovljica
simpatičen poročeni bikec iz radovljice bi rad spoznav samsko punco lahko študentko za intimna srečanja ali vanturo iz gorenske in okolice radovljice stara bodi 0d 19 do29 let!!!pa prosim sam resne!!
maiki, Škofja Loka
Simpatični škorpion te želi spoznati za prijateljstvo ali kaj več. Sem zelo prijazen,romantičen rad imam romantične večere v dvoje zato nežnejšo osebo velikokrat presenetim. Spoznaj me ne bo ti žal.
zvezdyca, Ljubljana
hmm...opisati z besedami se je lahko, pokazati s pravim obrazom in dejanji pa težje...in to je tisto kar šteje
fbombek, Ptuj
sipatičen in prijazen.želim si spoznati resno osebo,ki ve kaj hoče v živlenju.obožujem sprehode vnaravi,rad žuram.če si resna se javi.čakam te
karate, Ljubljana
Sem Edis Z Jesenic pred kratkim končal resno vezo sem zanimiv in ne zdolgočasen sem tudi športnik rad smučam hodim v hribe... uglavnem rad bi žural in užival z kakšno prelepo in zanimivi damo
anjah, Maribor
Prijetna, zabavna punca išče prijetelja s katerim bi lahko razpravljala o raznoraznih temah in problemih. $$