www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
Nena, Ljubljana
Spoznaj me, sem nekadilka in dinamična kozoriginja.Če si za resno prijateljstvo se pridruži in polepšajva si dneve.Rada sem v naravi in malo se ukvarjam s športom.
bond007, Kranj
Sem simpatičen vodnar, ki želi spoznati nove ljudi, s katerimi bi se dalo spiti kavico in se dobro imeti.No to, da se bomo dobro imeli sploh ni vprašanje:)
vodnarka44, Ljubljana
Zabavna, rahlo "odštekana" vodnarka, si želi spoznati fanta, s podobnim pogledom na življenje... To pa je.. Živi in pusti živeti, ter potrudi se, čim lepše imeti..:) :)
ewotecg4, Trbovlje
Zabaven,preprost fant ki ima rad naravo,zelo rad potuje in rad razvaja ljudi ki so mu blizu.Rad bi spoznal prijetno punco da bi si kratila dolgocasne dneve,se zabavala in tudi kam skupaj odpotovala
pingo, Kranj
Se strinjam, opis je zelo pomemben, na kar kar naprej opozarjajo. Sama sem vse, kar človek lahko je: prijetna za družbo, službo, dom, zoprna, kjer je treba, predvsem pa imam rada svobodo.
hardy9, Celje
V življenju prinašajo stroga načela več razočaranj, kot radosti ;)) Priložnost, ki ji ne damo možnosti da se uresniči, ostane za vedno samo priložnost!
metuljcek, Kranj
Razočaran v ljubezni,želim spoznati iskreno prijateljico,ki ji zvestoba in iskrenost nekaj pomenita,predvsem pa spoštovanje. Bodi resna v svojih namenih. Preprosto bodi to kar si.
karmeeen, Ruše
Sem vodnarka, doma sem iz Ruš, zakomplicirana, trmasta, imam pa še veliko drugih tako slabih kot dobrih lastnosti.
nastiika, Slovenska Bistrica
sem nastja,prihajam iz slovenske bistrice..:)) Treniram odbojko,rada imam tipe ki igrajo kitaro ali pa tipe ki se ukvarjajo s kakšnim športom...!!! :)) <3
venera1985, Piran/Pirano
Aerobika, saunanje, sprehodi, potovanja, izleti, kafetkanje, bowlanje, kak žurček, branje, filmi, kino,...
Avrora, Grosuplje
Morje, tek, potovanja, masaža, plavanje in kava...to so moje razvade. Iščem moškega, ki zna razvajati in si želi užitkov polno vezo.
romantik, Kranj
Sem to kar sem. Obožujem dolge sprehode in pogovore, tudi romantika mi ni tuja. Preprost, pošten in resen. Ko je treba zaplesat, zažurat, pa tudi znam.
Harmony, Ljubljana
Želim spoznati tipa za resno vezo. Leta tam od 30 do 37. Bodi športne postave, visok, črn, .... Pravljica, ampak res si želim takega. Da vidimo koliko jih obstaja, hi, hi - resnih, itak.
skornsek1979, Braslovče
sem preprost resen prilagodljiv fant,stopam po življenski poti z optimizmom in gledam v prihodnost z pokončno držo.rad bi se ustalil in počasi ustvaril družino:)želim spoznati punco za resno zvezo.
bosti, Celje
Ojla, sem simpatičen črnolasec, ki išče nekaj prijetnega, vznemirljivega naprej pa bo čas prinesel svoje. Razpet med Savinjsko in Ljubljano.
ravnotak78, Ajdovščina
...preprost posameznik. Verjamem v ljubezen, dobroto, poštenost, delavnost. Želim si ob sebi normalno osebo z odprtim srcem za ljudi, ki ji je všeč tudi šport, morje in sončenje.
rpomladna, Novo mesto
nasmejana, sproščena bikica ....romantična, rada imam naravo, druženje...znam poslušat in nastavit ramo, ko je težko...razveselijo me male stvari in drobne pozornosti...rada plavam, kolesarim
TOMASON, Mengeš
V bistvu čist povprečen in prilagodljiv..pa da spoznam kako punco za na kak drink,koncert, izlet z avtom ali motorjem..pa če si sedeva..
arben, Maribor
zelim spoznati zesko minimanlo do 40let za avneture lahko 3 na dan celo vec lahko me kontaktirate na msn arben_1984@live.com
CecicVito9, Kobarid
živjo ljudjhe na internetu ki iščej prijatelje no tu imate ga prijatelja opis : sem fant ki išče prijaatelje in se rad ukvarja z špotom kuhanjem mam seveda malo manj kot 18 let in ....to je to