www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
johnyt78, Celje
Preprost in samostojen fant, dobre volje. Želim spoznati simpatično in veselo punco za klepet ali druženje. Čas pa pokaže svoje in odpira nove poti... Jaz sem optimist in se jih veselim. :)
PUGI, Šmarješke Toplice
Sem simpatičen samski fant iz dolenske ki si zelo želi spoznati mlado dekle ali mamico za resno zvezo. Imam svojo hišo in svoj avto. Živim čisto sam v hiši zato bi ,da se mi katera čim prej pojavi.
matteos, Maribor
sem mlad vroč (22) fant ki ljubi erotično druženje v dvoje, strastne čutne dotike ki naju vznemirjajo... iščem mlajšo dekle ki si želi užitkov in sproščanja.... seveda tudi starejše...
seba21, Celje
Prihajam iz Celja po horoskopu sem oven, prijazen, pošten, duhovit, čustven.Ob prostem času se ukvarjam tudi s športom kot so košarka, fitness, sprehodi v naravo.
zoey, Maribor
sem zoey doma sem v okolici maribora(radizel).če me želiš spoznati me klikni in se lahko spoprijateljima,rada bi spoznala vse zanimive ljudi.
raziskovalec, Maribor
...dokaj realen, odkritosrčen ne maram sprenevedanj z občutkom za razum in lepoto, ki jo znam deliti z nekom ki.....če te zanima še kaka podrobnost piši.
piki62, Nova Gorica
Kaj bi nakladal in lepoličil spoznaj me in ugotovi kakšen sem. POZOR: Avanturistke in radodajke obvoz kajti niste dobrodošle. Iščem striktno resno žensko ki je vredna ljubezni in nežnosti.
nudist49, Ljubljana
nežen in romantičen ribak iz lj,bi rad spoznal dekle,punco ali žensko,ki ne gleda preveč na zunanjost.Rekreativno se ukvarjam s športom,rad hodim v hribe,rad plešem,hodim v kino in na morje kot nudist
hermina, Trbovlje
Po horoskopu sem dvojček, prilagodljiva, vestna, imam rada mir v hiši in iščem iskrenega sopotnika, ker sem se v kratkem ločila
skorpion, Murska Sobota
Sem škorpijonka,ki se zelo rada druži in klepeta s prijatelji!Rada imam ples,morje,hitre avtomobile,motorje,nogomet,akcijske filme,..včasih pa tudi kak miren kotiček!
Lexi, Ljubljana
Ne iscem, pustim da pride samo. Tudi slika pride, v kolikor se po pogovorih ujameva. Lahko mi pises tudi na: malaLanchy@hotmail.com
zak4862, Ljubljana
48 letni, visok 185cm, vitke postave, rjavih kratkih las, rjavih oči, iščem prijateljico za resno zvezo. Po horoskopu sem lev, drugače pa sem umirjene narave. Cenim iskrenost, lojalnost in zaupanje.
slatkamala, Ljubljana
živjo! Sm mamica imam sina =) rzaven še delam faks =) iščem fanta za resno vezo =) <3 klikni če te zanimam
tri, Ljubljana
Čedna, vitka, zelenooka, temnolasa, morda preveč iskrena in resnicoljubna za ta "nori" svet, ki obožuje otroke, živali in naravo.
Goran1, Maribor
Strelec, preprost fant doma z okolice Maribora. Rad žuriram in spoznavam nove ljudi za druženje ,predvsem punce. Skratka če si me želiš spoznati ,,klikni!...
mayolka, Velenje
Osamljena in zelo razočarana privlačna ženska želim spoznati dobrega sogovornika, ki ima rad živali in naravo. Bodi višji od 185cm, urejen in razgledan. Avanture niso zame!
venera5891, Koper
Rada potujem, hodim na kafetke, kino, rolanje, tek, sprehodi, zumba, aerobika, žuranje, branje, kuhanje, bowling, koncerti, itd itd.
ginol, Koper
Vem kaj iščem, vem kaj hočem...sam poiskat še moram..Želim spoznati nekoga , ki rad kolesari, sprehaja se, vozi z motorjem, dober filem gleda, rada se pusti razvajat...skratka da je romantična duša...
joze29, Celje
iščem prijetno dekle staro od 30 do 44let za druženje kasneje možno kaj več bodi vesele narave vitke postave več o meni lahko izveš kasneje gsm 070-355-950
bosko000, Zgornja Velka
sem simpaticna.zgovorna,nasmejana,resna,romaNticna oseba ki bi rada spoznala punco za resno zvezo. rad gremkaj ven kak zur,sprehod,kino...