www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
roza, Novo mesto
Dolenjka, vesele narave in skoraj vedno dobre volje, si želi spoznati prijatelja za druženje , ki se lahko spremeni v resno zvezo.
Andreja1989, Veliki Gaber
Dobrega srca, sem dosegljiva za vsakega, ki me potrebuje, dajem kar mi drugi dajo, sem takšna do tistih, kakor so oni do mene. Ukvarjam se predvsem z branjem in pisanjem. Zanimajo me le resne osebe.
Eva90, Domžale
Stara sem 20 let iz okolice domžal. Rada žuram, grem a kšno pijačko, sprehod . Iščem zabavnega fanta za prijateljstvo, resno zvezo
marjanka, Ljubljana
menda pravih moških ni več. Če pa se že slučajno kdo od njih nahaja po kakšnem čudežu tukaj, naj se javi.
Chopy, Ljubljana
Nasmejan, prijazen fant iz Ljubljane si želi prijaznega klepeta v družbi kakšne punce (18-35). Moj izgled je čisto sprejemljiv, samo ne objavljam svojih slik.
lepotica79, Maribor
Življ.je potovanje, za katerga nihče ne dobi zemljevida..vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemlj...vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudovitih a včasih grenkih poteh življ.
lady_girl, Ljubljana
Rada bi spoznala resnega fanta na moj gmail - pošto sandra.park.japan@gmail.com moj msn sandra.park.jpy@hotmail.com
Milenc, Mozirje
Se ne znam opisat tko da ja.. če kej zanima upraši =). Prosim tudi če mi avanturisti itd... NE PIŠETE!
hiacinta, Novo mesto
Življenje je lepo, zato si želim, da se mi pridružiš in nama bo gotovo uspelo. Čakam Te prijazni in zanimivi gospod!
toyota1953, Maribor
Sem postaven moški (178/75), ki išče zvezo za razvedrilo. Rad sem v naravi, pa tudi kje na toplem se znam razvedriti. Obisk dobrega filma in pomenki ter branje in šport za intermezo so mi dobrodošli.
Val, Škofja Loka
So stvari...se kar zgodi...je čas, ki kar zbledi...je tudi človek..ko ga srečaš in spoznaš..ti sled pusti..le ta težko zbledi..še težje se izgubi..
natalynatka, Lenart v Slovenskih goricah
Veliko ljudi srečam v življenju ,v srcu pa bodo ostale le stopinje tistega ki je moj pravi prijatelj. ...... tukaj sem samo za klepet
spajder, Jesenice
ime mi je borut star sm 20 let sm sredne postave am rad se okvarjam s športom am velik sm prbližn 168cm am za kj več da zveste pa pišite oziroma kliknite
simpatija, Celje
simpatična, vesela in resna bi želela spoznati resnega, pozornega, nekoga, ki zna imeti rad in spoštovati. Ta nekdo naj bo razgledan, situiran, resen moški, ki se zna tudi smejati in koga nasmejati.
mitja30, Radovljica
simpatičen poročeni bikec iz radovljice bi rad spoznav samsko punco lahko študentko za intimna srečanja ali vanturo iz gorenske in okolice radovljice stara bodi 0d 19 do29 let!!!pa prosim sam resne!!
katja, Slovenj Gradec
sem preprosta in malo aramežljiva ribica. sem mlada mamica 6mesecev staremu sinu.če sem prava zate mi piši.
ZMENEK_, Ljubljana
DRAGI LOLIJI! VABIMO VAS NA SKUPINSKI ZMENEK,KI BO V LJUBLJANI 18.12.2010 OB 18 URI. DOBIMO SE PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM KREKOV TRG 2. RAZPOZNAVNI ZNAK JE ČOKOLDA V ROKI. VLJUDNO VABLJENI VSI !!!
srnica, Trbovlje
Škorpijonka doma iz zasavja, želim spoznati prijatelja za klepet ko mi bo dolgčas. imam družino zato avanture ne pridejo v poštev.
pumica, Ljubljana
želim spoznati simpatičnega fanta, danes res malce utrujena, toda jutri je že nov dan :)))))))))))))) šifra: 91-65-89
Mija, Beltinci
helouu:D..sem vodnarka iz beltinec ok.prekmurja,ki bi rada spoznala fantaa;))...rada zuriram plesem se smejim in hocem s tabo vse to dozivet;))...iscem ta prav ljubezen;)