www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
Pisateljica, Maribor
Tehtnica, doma iz štajerske, ki se veliko ukvarja z računalnikom, želi spoznati kakega fanta za dopisovanje...
luka1215, Medvode
Živjo ime mi je luka. Star sem 18 let in želim spozmnati eno uredu punco, ki je poštena. Zelo rad kolesarim, smučam , plavam in še kaj se najde. Sm zelo postaven in se veliko ukvarjam s športom.
doris, Ruše
sem prijetna punca .. znam razvedriti ljudi .. rada mam lepotce .. obožujeeem kino .. najraje gledam krozljivke in se strasno poljubljaam ..
kala2008, Kranj
Bikica z Gorenjske, poštena, iskrena, čustvena, bi rada spoznala simpatičnega, zanimivega in iskrenega moškega za druženje in prijateljstvo. Če se ujameva možna resna zveza. Ali si tega želiš tudi ti?
HASKO, Ljubljana
Sem mlad fant ki rad spoznava osebo za dobro nasmejano druženje...prosim da mi pišete punce ki imate svojo sliko in ste zelo zgovorne ter odkrite*!
katrinca, Ljubljana
simpatična, vitka, zanimiva, IŠČEM SORODNO DUŠO, bodi moje generacije (+-5 let), samski, nevezan, iskren, s službo, s vsaj malce športnega duha in ljubeznijo do morja in narave. avanturisti - obvoz.
matej_667, Celje
Imam 24let,modre oči,182cm,85kg,ob redni službi si želim intimnega druženja s punco,lahko tudi kaka protiusluga,fotko pa dobiš če mi pišeš.
ika, Maribor
Oseba z vrednotami zivljenja.spoznati zelim osebo pozitivno urejenega in da ima urejen status.Ko me bos spoznal bos ugotovil da sem samo jaz jaz.
Moich, Ajdovščina
Moicha,doma sem z okolice ajd. bi pa rada spoznala zanimivega,simpatičnega in prijaznega fanta! :) Kliknime če me želiš spoznati!
druzenje, Ljubljana
Samska mamica 13 letne hčerke,želim soznati resnega moškega za druženje.Rada hodim v naravo,v kino...Sem vesele narave in zelo komunikativna.
Marko25, Škofja Loka
Prost, neposreden moški s pospravljeno preteklostjo, zmeren športnik ter ljubitelj narave želi spoznati prosto damo za vse lepa doživetja v dvoje.
mimi55, Koper
Kadar se srečata dva, se jih pravzaprav sreča šest. Vsakdo je tak, kakršnega se vidi sam, kakršnega vidijo drugi in kakšen je v resnici. WILLIAM JAMES
care, Ljubljana
Sem vodnar, velik ljubitelj narave in športa, želim spoznati prijateljico, s katero bi si vse to lahko brez težav delila v dvoje in si s skupnimi cilji pripeljala življenje v še lepšo prihodnost
Lena72, Ljubljana
Dvojčica, ki ljubi aktivno življenje. Bodi odkrit, zanimiv, ljubitelj narave in življenskih radosti, športa, knjig in filmov. Če dobro kuhaš in .... te posvojim.
artis02, Nova Gorica
Ce zelis spoznati postavnega fanta, ki rad pohaja, se zabava, se ukvarja s sportom in je hkrati odgovoren in delaven, potem sem to jaz ;-).
SEDO2010, Litija
Sem preprost fant, ki bi želel spoznati dekle za druženje in mogoče tudi zvezo. Sem prijazen, veliko mi pomeni odkritost in ljubezen ter prijateljstvo med partnerjema.
hayabusa, Ljubljana
Prijatelji pravijo,da sem OK,visok 192,120kg,kakšna kila preveč ampak letom primerno!Ločen,zaposlen,horoskop-devica,službeno veliko v tujini,ob vikendih pa dolgčasssss.!Rad imam motorje,muzika....
S3k3r, Ljubljana
Jooj samega sebe je težko opisat ampak ok:) Na kratko:) sem prijazen nasmejan včasih tut odpičen amapak vedno na realnih tleh:) Rad poslušam glasbo in sem tut DJ v prostem času:) Če me želiš spoznati
matomurn, Logatec
Ime mi je Matej,prihajam iz Logatca.Visok sem približno 170cm,rjave oči,črne lase.Sem urejen moški imam redno delo.Sem zelo zgovoren precej za hece.Zaenkrat sem še samski nimam nobene punc še.
jerancic, Bled
45 zabavna rada se smejem pogrešam pa pravo prijateljico ki bi se lahko srostila in zaupala.Sem poročena rada bi si dopisovala pa občasno po možnosti tudi srečevala