www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
simpleman, Maribor
preprost...komunikativen..družaben enostavno to sem jaz:DDD doma sev 10km izven maribora zelo obožujem sprehode v naravi posebej če je ob meni prijetna družba.
Marko25, Škofja Loka
Prost, neposreden moški s pospravljeno preteklostjo, zmeren športnik ter ljubitelj narave želi spoznati prosto damo za vse lepa doživetja v dvoje.
optimistka5, Ljubljana
Hiiii, popolnoma normalna črnolaska,ki spoštuje in ceni vse,kar je pozitivno...zanima me področje duhovna rast človeka, ljubetiljica narave in živali...raziskovalka lepega v življenju, spoznaj me!
stankagre, Lenart v Slovenskih goricah
Upokojena novinarka, povratnica iz Avstralije (Melbourne/Sydney 28 let). Novinarstvo, urednica/svoj časopis, radio TV. Zanimajo me moški mojih let ali mlajši. Rada bi si dopisovala.
mojcika86, Murska Sobota
Sem dekle doma iz Prekmurja, iščen fanta predvsem, za klepetanje in prijateljstvo. sem družabna, rada prisluhnem, koga zanima naj kontaktira...
lonelylove, Beltinci
I am nice and interesting young girl,very attractive and simple.I enjoy romantic moods,I am also very romantic,honest and faithful,caring and others.I enjoy traveling,watching movies,reading and writi
dadoo, Ivančna Gorica
21 letni šarmer iz ivančne gorice,rad imam sproščena dekleta ki so vedno za dobro večerno zabavo. nebo ti žau če me spoznaš ,majkemi da ti nebo :)
bosti, Celje
Ojla, sem simpatičen črnolasec, ki išče nekaj prijetnega, vznemirljivega naprej pa bo čas prinesel svoje. Razpet med Savinjsko in Ljubljano.
Zanna, Šoštanj
Rojena sem poleti, zato je sonček moje vodilo. Razvezana, a ne obupana. Zanimiva? Pravijo, da sem in tudi družabn, z nekaj dobrimi frendi. A samska. Ker ne želim, da vedno ostane tako, sem tu.
kaichi, Maribor
sem iz maribora.. po horoskopu sem kozoroginja..custvena osebica .. rada hodim ven cagat z svojimi kolegicami/kolegi..ter zelo rada zaplesem ob dobrih ritmih balkana ter druge glasbe..
natiskoflek, Celje
Ojla sem zelo vesele narave ker trenutno imam smolo v življenju si iščem sorodno dušo ki bi me osrečila nati.
Moich, Ajdovščina
Moicha,doma sem z okolice ajd. bi pa rada spoznala zanimivega,simpatičnega in prijaznega fanta! :) Kliknime če me želiš spoznati!
leondrive, Ribnica
Fant trenutno samski, vedno dobre volje, ljubitelj vsega lepega, ki verjame v pravo ljubezen. Mogoče celo po tej poti spoznam kako zanimivo punco...
kompas, Lendava
tehtnica, doma iz prekmurja,družabna in aktivna. želim spoznati zanimljive komunikativne osebe, z veliko humorja in smisla za trend in lepoto.
romantik77, Slovenska Bistrica
Romantičen fant, ki rad potuje, fotografira, kolesari in windsurfa išče romantično in nežno punco, ki bi mu delala družbo ob različnih izzivih v življenju.
crna_mala, Hrastnik
Levinja, ki ne mara biti med 4 stenami =) Rada kofetkam, se sprehajam, gledam dobre filme, plavam,...če imaš podobne hobije me kontaktiraj brez straha ;) Nikakor nisem za avanture!!!
tasha2ki, Moravče
Rakica/leva prihajam iz anglije in se še učim slovenski humor če sploh obstaja... še nevim. Iščem družaben človek, ki se ne izogiba smeh in izkrenosti. Iščem klepet in dober prijatelj za klepet in...
venera5891, Koper
Rada potujem, hodim na kafetke, kino, rolanje, tek, sprehodi, zumba, aerobika, žuranje, branje, kuhanje, bowling, koncerti, itd itd.
moni56, Maribor
Tethnica iz Maribora rada kolesarim, sprehajam, obiskujem kino,urejam vrt.. berem..rada imam morje in sonce.. Želim spoznati urejenega moškega, podobnih interesov, ki bi me razvajal..
karmiyy, Ljubljana
sem bikica doma iz lj ki imam rada sprehode v naravo in pa sem športnica rada bi spoznala renega fanta za resno zvezo in pa poroko