www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
srcek25, Ljubljana
rada bi spoznala punco ali damo za sex sem neizkusena na tem podrocju! bi pa probala in sem brez zadrzkov
zvedica24, Kranj
Sem to kar sem :-)) preprosta punca, ki ve kaj bi rada u lajfu :-)) sem zabavna , nasmejana, na cajte resna, sproščena, z veseljem pomagam, ne prenesem zahrtnosti in lažnivcev...
imsohorny94, Maribor
Čau. sem mlad 19 letni fant iz okolice Maribora. Če je kira tud tko potrebna me lahko kontaktira. rad imam tudi vzburjanje po telefonu. mmmmmm...
Penca, Koper
Sem pretežno bolj miren čeprav oven, rad kolesarim in hodim, veseli me skoraj vsaka dejavnost povezana z naravo in živalmi, in še kaj bi se našlo ... želim spoznati resno punco ...
pumica102, Maribor
Mariborčanka želi spoznati prijatelja za preživljnanje prostega časa.....sprehodi ,kolesarjenje,plavanje,ples itd....
SoldierBoi, Ljubljana
Dobre volje, rad uživam v življenju, vem kaj hočem v življenju, rad klepetam in počnem marsikaj :D Nemogoče se je opisat na tak način, spoznaj me, piši .
roberto93, Maribor
Iskren dobrosrčen moški, mladostnega videza in duha, vesele narave, vitke postave, rekreativni športnik, ljubitelj hribov in morja, želim spoznati žensko podobnih lastnosti, po možnosti nekadilko
bajsk89, Boštanj
simpatična in prijazna levinja.želim si spoznati resno osebo,ki ve kaj hoče v živjenju.obožujem sprehode v naravi,rada žuram,hodim v kino.če si resen se javi.čakam te
arben, Maribor
zelim spoznati zesko minimanlo do 40let za avneture lahko 3 na dan celo vec lahko me kontaktirate na msn arben_1984@live.com
srnica, Trbovlje
Škorpijonka doma iz zasavja, želim spoznati prijatelja za klepet ko mi bo dolgčas. imam družino zato avanture ne pridejo v poštev.
andres, Ljubljana
Ojla, sem prikupen študent, malo osamljen in počasi spoznavam ta svet. Če se ujameva lahko to počneva skupaj? Dodaj komentar, piši za kak čvek..., caw.
antonija, Celje
Sem kozoroginja prijazna delovna imam seveda prijatelja,ki sem ga spoznala na ona-on samo nisem sigurna v to ljubezen,ki mi jo nudi sem v dvomih sovražim,ki mi negdo kaj prekriva želim izkrenost...
lindy, Bled
Živahna devica z gorenjske, ki obožuje klasično romantiko, knjige ter crkljanje. Iščcem nekoga za prijateljstvo mogoče več.
Ceres, Vrhnika
Sam sebe je najtežje opisat. Lohka rečem da sem razumen in znam prisluhnit ljudem. Najbolje da vprašaš pa se sama prepričaš kakšen sem. Drugač pa sm zmeri za akcijo ˝tako ali drugačno˝ :)
AnBl, Kranj
Sproščen fant, doma iz Kranja, spoštujem drugačnost in jo rad odkrivam. Ne iščem idealov, temveč kompromis, ki zna biti včasih še bolj zanimiv in privlačen.
zvezdica7, Škofljica
Prijazna in iskrena bikica išče preprostega iskrenega, resnega in poštenega fanta starega od24do31 let. Najbolj bi si želela spoznat resnega fanta, ki zna ljubezen vračati in mu ni samoumevna :)
mojca, Celje
Zdravo, malo mi je dolgčas, če je tudi tebi napiši kaj zanimivega!Mogoče dam ali daš za kavico proti dolgočasju?
GregorK, Celje
Moje ime je Gregor in prihajam iz okolice Celja. Rad imam dolge pogovore, sprehode v naravi, uživam ob gledanju dobrega filma in tako kot veliko ostalih moških rad spremljam šport.
sobota, Maribor
Ovnica,iz štajerske,ki se rada sprehaja in uživa v prijetni družbi,želi spoznati prijetnega,nasmejanega in zanimivega prijatelja.
joekity, Žalec
sem zelo preprost fant ,ki je trenutno v invalidski penziji.rad kolesarim plavam se sprehajam,vozim motorjem in avtom.trenutno sem še samski in iščem dekle za zvezo.