www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
Tiger, Gornja Radgona
Življenje je najlepša stvar, ki nam je dana, življenje je upanje in to upanje ni nikoli zaman. Če prav se ti ne uresniči vsaka želja moraš upati naprej.
junija29, Celje
Štajerka, ki se rada podi po okoliških in odaljenih hribih bi rada spoznala fanta, ki bi bil podoben meni. Več povem ob klepetu.Se srečama!!
eva0, Cerknica
Živjo,jaz sem Eva.Pišem se Zemljak.Zelo rada imam živali...zajčke,muce..najrajši pa imam psičke.Doma imam prelepega maltažančka...po imenu Fifi.Imam enega brata..Leona in mamico,očka.Lepo klepetaj!:)
podkev1, Ptuj
SIMPATIČEN FANT, IZ 02,ISKREN,POŠTEN ŽELI SPOZNATI DEKLE,KATERI ISKRENOST IN POŠTENOST, NISTA TUJA , ZA RESNO ZVEZO, KATERA BI SE BILA PRIPRAVLJENA PRISELIT V NOV ZGRAJEN DOM, KI JE KONČAN, NA DEŽELI!
samo_kogoj, Ljubljana
Sem Samo Kogoj, ki si želis poznati eno krasno punco svoje ali starosti blizu moje, ki me bo imela rada V prostem času rad hodim na koncerte in igram v bandu za zabavo.
mina, Grad
Sem Jasmina Ferko ,prihajam od Grada .Stara sem 18 let .Rada bi spoznala simpatičnega fanta ki je star med 18 in 25.Želela bi resno zvezo .
simpel, Domžale
Spoznati želim moškega, ki je to res v pravem pomenu besede, ki zna nasmejati, poskrbeti za psihofizično zadovoljstvo, obeh, ki mu ni žal časa in denarja za stvari, ki bi jih počela skupaj, tudi ples.
blues, Ljubljana
sem ljubitelj glasbe,filma,morja(fkk),erotike,brez predsodkov.rad bi spoznal zensko brez predsodkov, za druzenje,srecanja,prijateljstvo,..web chat.e mail: kolibri007(nic nic sedem) - gmail. com
Rossana, Nova Gorica
Srednje izobražena ženska, brez obveznosti, simpatična, uglajena, ne koščena in ne debela, rdečelaska, visoka in samozavestna, ki išče...
mojca253, Kranj
Ovnička iz Gorenjske, ki rada potuje, hodi v naravo, na morje in še in še, želi spoznati poštenega, prijetnega moškega za prijateljstvo, mogoče še kaj več.
demetrio, Kojsko
Umirjen kozorog iz okolice Nove Gorice bi rad spoznal prijetno dekle ,ki ima rada živali in uživa v naravi ima rada sprehode in izlete po bližnji in dalni okolici
tip31xy, Ljubljana
postaven in mlad zanimiv in igriv pa si dejmo se mal pisat da se spoznamo pa bomo pol vidla ce bo slo ane kaj pa nej napisem sej sploh ne vem
davidsocer, Ruše
sem lep in sem star 14 let iščem simpatično punco iz maribora al pa kje drugos tud lahko moj fb:davidek jancic msn:davidjancic@windowslive.com
matteos, Maribor
sem mlad vroč (22) fant ki ljubi erotično druženje v dvoje, strastne čutne dotike ki naju vznemirjajo... iščem mlajšo dekle ki si želi užitkov in sproščanja.... seveda tudi starejše...
amilo, Dravograd
Sem preprost in pošten 21letnik z velikimi a realnimi cilji za prihodnost. V ljubezni sem bil že mnogokrat izigran. Želim si spoznati osebo za pogovore, druženje in kasneje lahko tudi kaj več.
tajda, Kranj
sm Tajda Fajfar živim blizu Kranj.končala sm sredno vzgojitlsko šolo na Jesenicah. Sm zelo družabna,rada spoznavam ljudi rada se smejim in zabavam,družim,...
simpatija, Celje
simpatična, vesela in resna bi želela spoznati resnega, pozornega, nekoga, ki zna imeti rad in spoštovati. Ta nekdo naj bo razgledan, situiran, resen moški, ki se zna tudi smejati in koga nasmejati.
dasika, Maribor
Rada hodim v kino, na sprehode, všeč mi je adrenalin. Rada potujem in hodim na izlete. Iščem fanta za pogovor, druženje ki se rad zabava in ni dolgočasen.
zala21, Celje
želim spoznati moškega starega od 20 do25 let.hodim na faks v ljubljano.sem blond in imam svetlo plave oči.več izveš ko me spoznaš.
rutka, Ljubljana
Sem luskana blondinka ki išče mišičaste , športnike .Prednost imajo do 30 let lahko tudi več če imaš res lepo telo ;).Rada žuram, se vozim in še kaj..... ;).