www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
GSA, Kranj
Preprost, iskren, samski, samostojen, urejen, ljubitelj narave in potovanj, želim spoznati punco za prijateljstvo in resno zvezo..........za kaj več mi piši in me spoznaj
tinamalina, Ljubljana
Sem športnica, ljubiteljica narave in potovanj, iščem prijateljstvo moškega, ki je komunikativen, pozoren in ima smisel za humor.
carmina, Maribor
Strelka, štajerka, si želim spoznati prijatelja za sprehode, ples, prijateljstvo.....morda pa preskoči iskrica... Ponovno si želim dvojine, nekoga ob sebi...brez avantur.
tom123, Celje
simpatičen odprtega duha ne maram laži inovativen resen v svojih namenih rad imam izlete sprehode skratka uživam v prostem času
dante666666, Maribor
SEM OSEBA DOBREGA SRCA IN PREPROST ČLOVEK.RAD SE ŠALIM,SMEJIM,SEM NAVIHAN IN NAGAJIV.RAD IMAM DOBRE LJUDI IN NIKOLI NIČ SLABEGA NIKOMUR NE ŽELIM.(ŽELIM SI PRAVE LJUBEZNI IN RESNE ZVEZE, NE IGRIC).
dolgcajt, Ljubljana
Oven, ki ima rad potovanja z motorjem ali drugimi prevoznimi sredstvi, rad dobro je in pije v zmernih količinah, se rekreira in uživa v življenju išče osebo nasprotnega spola s podobnimi lastnostmi
Val, Škofja Loka
So stvari...se kar zgodi...je čas, ki kar zbledi...je tudi človek..ko ga srečaš in spoznaš..ti sled pusti..le ta težko zbledi..še težje se izgubi..
nejka17, Murska Sobota
sem neja stara117,živim v m.s (murska sobota) sem v zvezi...radaa imam skejterske fantje,cool...........imam 3 braate in 1 sestro če kaj hočeš še izvedeti vprašaj! saj ne grizem!!!
zlukas, Celje
Po duši romantik,resen,športen tip,vitke postave.Želim spoznati osebo s katero se bova ujela,in ki ji razumevanje ter pogovor ne bosta tuja.
Ina_Love, Brežice
Sem punca, ki išče prijatelje in osebe za dopisovanje, nič resnega, saj imam pri tem nesrečo. Če torej iščete osebo za dopisovanje, ste me našli.
bosta, Maribor
ime mi je boštjan star sem 26 let in prihajam iz okolice maribora v prostem času se rad ukvarjam s športom več o meni pa še izveste če mi pišete.
bancibanci2, Maribor
haj sem mariborčan in lep pozdrav vsem ki boste obiskali moj profil toliko lahko pa se slišimo tudi preko mojih kontaktnih strani lp
anyuska82, Celje
Škorpijonka, prijazna in zanimiva, odkrita in druzabna bi rada spoznala moškega , ki bi me očaral in mi pokazal kaj je ljubezen:)
bine, Celje
Lej, ni da ni. Važen je da folk ni dolgocajten in kr neki itak zbolejn. Da ve kaj hoče v življenju in s kom to hoče. Da ve kaj je dolo in kaj so užitki. Da zna imet pravo mero in pa ravnotežje.
Art, Ljubljana
Ukvarjam se z umetnostjo, glasbo, koncerti, TV voditeljstvom, mediji in še s kakšnimi bolj "resnimi rečmi". Lahko se spoznava in izmenjava poglede ...;) Sky is the limit ;)
tinafidel, Ilirska Bistrica
Sm Tina.Stara 18 let.Postavna in iščem fanta starega od 18 do 20 let . Za dopisovanja ali resno zvezo če me hočeš spoznat piši ;))
pinarello, Ljubljana
Sem devica doma iz Ljubljane,rad imam naravo,šport,sem prijazen,komunikativen,družaben in rad bi spoznal dekle za druženje kasneje lahko resna zveza.Če bi me spoznala mi piši ne bo ti žal!!
katymjaw, Ljubljana
ognjena ovnica, živahne narave, športne postave željana spoznati, dekle za skupno druženje ... samo dekleta :))
Janko43, Ljubljana
Odprt, družaben, mlad po srcu sicer pravijo, da tudi po videzu - poleg tega pa: pošten, deloven, zvest, špoštljiv, dosleden v načelih in ne maram ter ne prenesem brezdeljaaa!!!!
simonika, Maribor
sem simpatična postavna blondinka iz okolice maribora. zelo se rada zabavam in spoznavam nove zanimive ljudi.