www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
5erpan, Rogaška Slatina
preprost,samski fant,ljubitelj glasbe in motoristike,z redno službo in svojim stanovanjem,zeli spoznati sebi primero,zanimivo punco za prijateljstvo in resno vezo,ostale podrobnosti povem pozneje.
hipohonder, Postojna
zelo humoristična oseba rad v veseli in pošteni družbi z veliko idej za smeh in dobro voljo do življenja. sprehajam se tud rad v naravi rad tud kako pesmico napišem tudi zapojem .
rdecelaska29, Koper
Simpatična poslovno uspešna zgovorna mlada mamica.polna pozitivne energije.Iščem moškega resnega v svojih namenih ne avanturista in po možnosti da ima že otroke ostali obvoz.
aobolnar, Litija
kozorog ki išče dekle ki bi me imela rada.lahko prijatelico potem pa vse ostalo.tu sem bol iz radovednosti če se da tu najti prijazno in pošteno dekle.?
Optimistka, Murska Sobota
Sem komunikativna, nasmejana punca, ki rada potuje, uživa ob dobri kulinariki in glasbi. Želim spoznati osebo za prijateljevanje, druženja ob kavici,.. dala se bom presenetiti :))
Malena87, Ljubljana
Dance like nobody is watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody is listening, live like it's heaven on earth.
Orientius, Maribor
Iščem zabavno punco(resno, lahko pa sma prijatelja) , ki ne leži samo doma, ampak se športa, hodi na čage, koncerte, ma rada naravo, morje! in življenje! :D Lahko bi počela kaj skupaj!
helena, Hoče
Sem 27 let stara, doma iz štajersega konca se veliko ukvarjam z šoprtom in bi rada spozanala zanimivega fanta.
luban, Koper
sem preprost....trmast...odkrit....iskren...direkten....razumljiv....z moralnimi vrednotami kar pričakujem isto pri partnerki.cenim prijatelstvo tako da bom vesel vsakega novega prijatelstva
1953, Ivančna Gorica
lev ,ki živi na dolenjskem , drugače ljubljančan, živi v hiši, sam ,vitalen,mladosten,želi spoznati žensko,od 45-5.....let,za resno zvezo ali druženje.
sasa08, Domžale
Vse v življenju se nam zgodi z nekim točno določenim razlogom, kateri nam mora na nek način koristit.Rada imam vse lepo. Rada plešem, hodim, berem in še mnogo stvari imam rada, sem vesele narave
Vita52, Radovljica
Naveličana samote, po tej poti iščem sorodno (da ne bo pomote, nevezano) dušo za preživljanje prostega časa.
Gregor, Tolmin
Sem Gregor, doma iz primorske. V prostem času veliko smučam, hodim v hribe in se družim s prijateli. Po naravi sem veseljak! Sem pa tudi zaposlen v zravstvu!
lepotica79, Maribor
Življ.je potovanje, za katerga nihče ne dobi zemljevida..vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemlj...vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudovitih a včasih grenkih poteh življ.
bosti, Celje
Ojla, sem simpatičen črnolasec, ki išče nekaj prijetnega, vznemirljivega naprej pa bo čas prinesel svoje. Razpet med Savinjsko in Ljubljano.
ACIVEN, Bled
Sem upokojenka .živim na vasi,z mamo sem preprosta,laži in hinavščine ne prenesem. sem močnejše postave .ljubim živali.in pomagam sočloveku v stiski
labodinja48, Novo mesto
... iskrena, prijazna in polna humorja išče: NEporočenega, zanimivega optimista mojih let :) za RESNO druženje
jazpati, Litija
simpatična deklica želi spoznati prijetnega resnega fanta za prijatelstvo,kaj se lahko razvije iz tega pa bomo videli sproti
majcii, Ivančna Gorica
Mlada, vesela, ovnica, ki bi rada spoznala kakšnega mladega postavnega fanta (fuzbalerja)..pa vedno za zabavo :)
vikend, Slovenska Bistrica
Dvojčica,ki obožuje naravo,izlete v hribe,kolesarjenje,dobre filme in glasbo,bi rada spoznala sebi podobnega zanimivega fanta.