www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
JasnaKrasna, Ljubljana
V življenju, sem dosegla skoraj vse zastavljene cilje, sedaj potrebujem nekoga, ki me bo razvajal :))) Nisem za avanture!!!Raje imam dobro prijateljstvo :=)
Markosan, Trebnje
Normalen moški svojih let,ki se rad potepa po hribih in v naravi,resen po potrebi,želi spoznati sorodno žensko dušo,resno in za nedoločen čas...
avgustin, Murska Sobota
Oven, čustven, pozitivno naravnan, pošten, želi spoznati dekle podobne narave za vzajemno dajanje in razvajanje na že zagotovljeni materialni osnovi.
sharewithme, Grosuplje
želim spoznati samskega fanta, ki je star več kot 34 let brez otrok s katerim bi svobodno hodila na izlete po sloveniji in drugod. seveda mi je pa tudi cilj si ustariti družino.
joskec, Maribor
Preprost Stajerc zeli spoznati zensko, ki ga bo sprejela taksnega kot je in s katero si bo krajsal lepe in manj lepe trenutke v zivljenju.
Zahtevna, Ljubljana
Sem zahtevna, ker želim kvaliteten odnos. Vendar za vsak tak odnos sta potrebna dva, ki se trudita za to. Če veš kdo si, znaš uživati življenje in misliš, da me znaš nasmejati - se javi.
loveforyou, Maribor
čao ,...sem love for you in sem živa punca rada se družim, imam rada žurke in seveda uživam v vsem kar počnem, upam da se bomo čim prej ,...<3
venera, Maribor
Sem nežna dušica, ampak vem kaj hočem. Sem svetlolasa in modrooka, pa to ni pomembno. Obožujem planine, cvetoča polja, a je kdo, ki upa z mano na sprehod?
ninuska, Celje
Sem preživela več kot pol stoletja , precej usamljena . Želela bi se dopisovati , imela bi veliko vprašanj . Saj sem sigurna da gdo od vas ve kaj več . Saj sem mnenja da več oseb zna več kot ena .
PAGAL, Ljubljana
Želiš spoznati škorpijonko malo zmešano z strelcem, veselo, rada potuje in se zabava, ter se rada inteligentno pogovarja.
dr2351, Maribor
Bikec, ki se rad smeji, pleše, potuje in uživa v vsem, kar življenje ponuja, želi spoznati simpatično punco za deljenje lepih trenutkov.
sarchy20, Slovenska Bistrica
Kozoroginja stara 20 let, doma iz Slovenske Bistrice, ki ga rada žura, bi si rada popestrila svoje življenje ...
Andreja1989, Veliki Gaber
Dobrega srca, sem dosegljiva za vsakega, ki me potrebuje, dajem kar mi drugi dajo, sem takšna do tistih, kakor so oni do mene. Ukvarjam se predvsem z branjem in pisanjem. Zanimajo me le resne osebe.
llili2, Maribor
vodnarka, vesele narave, rada plešem, pogovarjam, morda s kakšnim kilogramom več, bi si želela dopisovati s tistimi ki si to tudi želijo.
kommandant, Ljubljana
The end of one relationship only means that its barriers are crossed, and its special principle reduced to a factor in the completer principle that follows.
lukaluka, Slovenska Bistrica
sem fant star 23 let. visok 174cm srednje postave. rad bi spoznal resno punco da bi si lepšal skupne trenutke in se potepala in hodila v naravo in kino vglavnem seposod
klelja, Šempeter pri Gorici
želela bi spoznati moškega ,ki bi si upal z menoj teči, loviti brati ,ljubiti ,razvajati ,kuhati ,plesati , potovati ,pa še dopisovati.Zato karizma , zanesljivost in iskrenost ne bo odveč .
venera5891, Koper
Rada potujem, hodim na kafetke, kino, rolanje, tek, sprehodi, zumba, aerobika, žuranje, branje, kuhanje, bowling, koncerti, itd itd.
PIKAPOLONICA, Ljubljana
SIMPATIČNA PODJETNICA S PREMALO PROSTEGA ČASA, SE RADA POTEPA, MOTORISTKA,ODKRIVA NOVE DEŽELE IN SPOZNAVA NOVE LJUDI, ŽELI SPOZNATI DUHOVITEGA SOPOTNIKA ZA POTOVANJA
nika, Ljubljana
Sem zaposlena in samska mamica 4 letne punčke iz Ljubljane. Iščem prijatelja za druženje eventuelno tudi za resno zvezo