www.lolispot.com je namenjem vsem, ki so osamljeni in si želijo spoznati resnega prijatelja, partnerja...

Če želiš spoznati osebo, ki te bo resnično razumela, obišči www.lolispot.com in spoznaj prijatelja ali prijateljico za zasebne zmenke ali dopisovanje. Zasebni stiki v ljubljani ali mariboru, oziroma kateremkoli drugem slovenskem mestu, enostavno in prijetno na www.lolispot.com.

  Za ogled strani potrebuješ brezplačen Silverlight dodatek  
Nalaganje je hitro in enostavno. Za začetek klikni Naloži zdaj.
Naloži Microsoft Silverlight
Navodila za instalacijo
Navodila:   Pomoč: help@lolispot.com
1. Klikni Naloži zdaj in nato startaj Silverlight.exe setup
2. Na koncu boš morda moral zapreti in ponovno zagnati brskalnik

   

Naloži Silverlight
tako izgleda www.lolispot.com, ko imaš naložen silverlight.
mina, Grad
Sem Jasmina Ferko ,prihajam od Grada .Stara sem 18 let .Rada bi spoznala simpatičnega fanta ki je star med 18 in 25.Želela bi resno zvezo .
smuk, Ljubljana
preprost,včasih malček nagajiv fantin ki se rad potepa po znanih in neznanih krajih po naravi in hribovjih ITD. če te zanima kaj več me klikni in vprašaj...!!
ramero, Logatec
Bikec,s smislom za humor, družaben,komunikativen,rešujem križanke in kuham,brez obveznosti - razen do davčne, še kar po EU normativih. Oglasi se, bova videla...live and let love !
poletje, Sežana
star sem 38let. sem samski, višje postave ,črnih las. sem zaposlen, v prostem času pa se rekreativno ukvarjam s kolesarjenjem, motorizmom.....
blairy, Prevalje
Za čvek, debate ali kar tako... Ker je bil film "Čaka te pošta" že od nekdaj navdihujoč :) Šalo na stran in tipkovnico pod roke! Se že veselim!
prijazen27, Mozirje
prijazen fant,pošten,ne maram laži,dobrega srca,vem kaj so čustva,rad pomagam ljudem,nisem baraba,resen takrat ko je treba,drugače nasmejan,pozitiven,drugačen od drugih!
Slovenka, Ljubljana
Preprosta Ljubljančanka, ki v prostem času hodi na tekme in žura s frendi :) Če te kej več zanima pa praši ;)
bajsk89, Boštanj
simpatična in prijazna levinja.želim si spoznati resno osebo,ki ve kaj hoče v živjenju.obožujem sprehode v naravi,rada žuram,hodim v kino.če si resen se javi.čakam te
anabella, Ljubljana
Prijetna,zabavna,zgovorna.Ljubim humor,glasbo,...odštekanost in predvsem prijeten klepet in mogoče kdaj še kaj več:)))
maj, Celje
spoznati želim moškega za druženja, kasneje mogoče za resno zvezo.bodi družaben,uživaj v naravi , rad pleši....mogoče naju kaj združi..
hobotnica, Novo mesto
sem poročena,vendar zelo osamljena...rada bi spoznala prijateljico,ki bi ji lahko zaupala in bi skupaj uživale v izpoljevanju skritih sanj...
llili2, Maribor
vodnarka, vesele narave, rada plešem, pogovarjam, morda s kakšnim kilogramom več, bi si želela dopisovati s tistimi ki si to tudi želijo.
lesba85, Celje
Sem ženska, ki ve kaj bi rada v življenju. Rada bi spoznala žensko ali punco, ki ve kaj si želi in ki bi se mi pridružila pri vročih igricah. MOŠKI IN PARI NE KLIKAJTE, KER NE BOM ODGOVORILA!!!!
dejancek, Maribor
Moški, doma iz Štajerske, rad se ukvarjam s športom, rad kampiram na morju, imam rad naravo, hodim v hribe, sem situiran, poln energije in ciljev. Želel bi spoznati žensko,s katero bova uživala.
rpomladna, Novo mesto
nasmejana, sproščena bikica ....romantična, rada imam naravo, druženje...znam poslušat in nastavit ramo, ko je težko...razveselijo me male stvari in drobne pozornosti...rada plavam, kolesarim
Jasna, Slovenj Gradec
Iščem prijatelja, popotnika, eventuelno bodočega sopotnika, ki se ne boji tudi bolj avanturističnih potepanj. Mogoče lahko kakšno izkušnjo izmenjava ali se dogovoriva za kakšno skupno pot.
Art, Ljubljana
Ukvarjam se z umetnostjo, glasbo, koncerti, TV voditeljstvom, mediji in še s kakšnimi bolj "resnimi rečmi". Lahko se spoznava in izmenjava poglede ...;) Sky is the limit ;)
ursa83, Žirovnica
sem prijazna simpatična punca,v prostem času rada kolesarim in hodim po naravi.želim spoznati fanta za resno vezo.
zoey, Maribor
sem zoey doma sem v okolici maribora(radizel).če me želiš spoznati me klikni in se lahko spoprijateljima,rada bi spoznala vse zanimive ljudi.
joekity, Žalec
sem zelo preprost fant ,ki je trenutno v invalidski penziji.rad kolesarim plavam se sprehajam,vozim motorjem in avtom.trenutno sem še samski in iščem dekle za zvezo.